tex_ass Napisano Czerwiec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 Kilka razy próbowałem zainstalować FC6 i zawsze miałem ten sam problem: podczas pierwszego uruchamiania system zawiesza się podczas ładowania usług. Mój sprzęt to: P4 2.4 HT, 512 MB RAM, płyta główna Gigabyte na SIS-ie, 3 dyski (2 ATA i 1 SATA), napęd DVD i nagrywarka DVD - oba LiteOn. Na starym sprzęcie (Sempron 3000 i płyta główna na VIA) nie miałem żadnych problemów. Czy ktoś ma pomysł, co może być tego przyczyną? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shrek999 Napisano Czerwiec 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 ktorej usługi? u mnie niezaleznie od sprzetu MTA najdluzej sie włacza albo apple talk standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Czerwiec 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2007 Na różnych, nie pamiętam teraz dokładnie (ostatnią próbę robiłem z miesiąc temu, a w tej chwili działam na OpenSUSE 10.2), ale zawsze było to pod koniec ładowania czyli na którejś z ostatnich. Zasysa mi się w tej chwili Fedora 7, może z nią pójdzie lepiej? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi