Gruby Napisano Czerwiec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2007 Ma problem z hasłem przy instalacji z płyt Live. Jakie kolwiek wpisywane hasło powoduje błąd instalcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petherson Napisano Czerwiec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Jakiś komunikat odnośnie tego faktu? W ogóle czym to się objawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Czerwiec 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Ma problem z hasłem przy instalacji z płyt Live. Jakie kolwiek wpisywane hasło powoduje błąd instalcji. Przy instalacji pojawia się okno "The root accont is used for administering the system. Enter a password for the root user." Rot Password:................ Confirm:..................... Po wpisaniu hasła wyskakuje okno "Error" z komunikatem "The root filesystem you created is not large enough for this live image." z wyborem "Back" lub "Exit Installer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petherson Napisano Czerwiec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Po wpisaniu hasła wyskakuje okno "Error" z komunikatem "The root filesystem you created is not large enough for this live image." A Jak duży robisz główny system plików? No i co to za instalacja jest? tekstowa z anacondy czy może z liveCD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Czerwiec 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Przy instalacji pojawia się okno "The root accont is used for administering the system. Enter a password for the root user." Rot Password:................ Confirm:..................... Po wpisaniu hasła wyskakuje okno "Error" z komunikatem "The root filesystem you created is not large enough for this live image." z wyborem "Back" lub "Exit Installer" Z płyty "Fedora-7-KDE-Live-i686" co do głównego systemu plików to żabka, (_niewiem_ → nie wiem) ORT. Robię to pierwszy raz i wydaje mi się że te ustawienia są w auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petherson Napisano Czerwiec 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 W takim razie będziesz musiał spróbować podzielić sobie dysk samemu. Pogoogluj za jakimś przewodnikiem instalacji fedory i spróbuj ustawić sobie dość duże partycje. //edit Widzisz nawet nie dawo był taki temat : http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=14765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano Czerwiec 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2007 Ma problem z hasłem przy instalacji z płyt Live. Jakie kolwiek wpisywane hasło powoduje błąd instalcji. Rozwiązanie jest proste hasło roota fedora comfirm też fedora Ma problem z hasłem przy instalacji z płyt Live. Jakie kolwiek wpisywane hasło powoduje błąd instalcji. Dzięki za pomoc. Powielu trudach za instalowałem system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi