Skocz do zawartości

Firewall Na Fedora 7

schizo

Rekomendowane odpowiedzi

System--> Administracja -> Zapora sieciowai SELinux

O co chodzi w tym narzędziu ? dodaję port w "inne porty" i po dodaniu pojawia się port an chwilę ale już po włączeniu jeszcze raz tego narzędzia nie uświadczę juz tego portu który dodałem.. Co jest ?

W ogóle jak można definitywnie wyłaczyć firewall w Fedora 7 ? Bo mnie zaczyna wkurzać... no a wyłaczenie przy użyciu Zapora sieciowai SELinux --> Zapora sieciowa--? wyłączony. Nie działa... :)

Prosze o pomoc :]

W ogóle jak można definitywnie wyłaczyć firewall w Fedora 7 ? Bo mnie zaczyna wkurzać... no a wyłaczenie przy użyciu Zapora sieciowai SELinux --> Zapora sieciowa--? wyłączony. Nie działa... :)

Prosze o pomoc :]

jesli uzywasz gnome to masz opcje Uslugi i tam muszisz odznaczyc firewall'a, a potem zapisac zmieny.

• 4 weeks later...

Off Topic

W ogóle jak można definitywnie wyłaczyć firewall w Fedora 7 ? Bo mnie zaczyna wkurzać...
:lol: A jak ktoś zrobi z Twojego kompa zombie, które będzie rozsyłało spam i przyjdą smutni panowie i będą marnować Twój czas trudnymi pytaniami, zarekwirują kompa do dokładnego przebadania itp, to takie akcje nie będą Cię wkurzać?