Zlloty Napisano Lipiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2007 Sprawa wygląda tak: 1. Zainstalowałem Fedorę 7 z Gnome. 2. Doinstalowałem KDE za pomocą (_yum'a_ → yuma) ORT 3. Odinstalowałem (będąc w KDE) Firefoxa za pomocą (_yum'a_ → yuma) ORT 4. Ustawiłem w Centrum sterowania >> składniki KDE >> wybór komponentów >> przeglądarka WWW domyślną przeglądarkę "konqueror" 5. Jak np. w Openoffice mam link www, otwiera się prawidłowo. Natomiast w klinecie poczty (Evolution i kmail) oraz w okienkach Kadu linki nie chcą się za żadne skarby otworzyć w konquerorze. Co z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Lipiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2007 Kadu: Konfiguracja -> Rozmowa -> Opcje WWW -> Wybór przeglądarki WWW ... i masz do wyboru całkiem sporą listę. Natomiast w KMail linki otwierają mi się w Konquerorze mimo zainstalowanego Firefoksa. A Evolution nie używam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Lipiec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 1, 2007 Evolution używa zmiennej "Dafault Browser" z Preferencji GNOME. Coś nie chce tego zmienić, ale tak to już jest w programie, w którym przycisk "Kopiuj" nie działa jak należy Ale poza tym to lubię ten program i używam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlloty Napisano Lipiec 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 2, 2007 Powiem Wam, moi drodzy Forumowicze, że jesteście genialni! Wszystko działa wyśmienicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi