Andrzej Orkan Napisano Lipiec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2007 generalnie szukają u mnie w firmie ludzi do programowania systemów internetowych, robimy dużo w Perlu, PHP i AJAXie z użyciem MySQLa i wielu innych rzeczy. jak ktoś się orientuje w tematyce to chętnie odpowiem na wszystkie pytania i mogę ew. podesłać szefowi CV-kę robota jest ciekawa, ale mamy za mało ludzi (jak narazie 30szt.) do zaimplementowania wszystkich pomysłów, atmosfera jest poza tym świetna i naprawdę nieźle płacą (firma ma siedzibę w Stuttgarcie, ale cały development jest w Krakowie) - zapraszam jak ktoś chętny zobaczyć oferty pracy to tutaj link: http://hurra.com/pl/ pozostałe szczegóły na życzenie Andrzej P.S. aha, i wszystko leci na Fedorze / FreeBSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Lipiec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2007 hmmm nie wiem czy dobrze to o was swiadczy ale link nie dziala! a mozliwa praca zdalna bo moze bym byl zainteresowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Lipiec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2007 pozostałe szczegóły na życzenie Andrzej Andrzeju a jakbyś mógł opisać co wg Ciebie znaczy "naprawdę nieźle płacą" i jakie są wymagania co do czasu pracy a może jest możliwa praca zdalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Lipiec 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2007 Czy możliwa jest praca dla <18? No i najważniejsze czy jest to praca zdalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Lipiec 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2007 Sorry za "nieaktywnego" linka, wczoraj była burza we Frankfurcie i na chwilę padło nasze centrum komputerowe Dla <18 trudno mi powiedzieć, ale możesz spróbować pod warunkiem, że umiesz odpowiednio dużo (np pokażesz jakieś duże projekty w jakich brałeś udział) i oczywiście pod warunkiem możesz pracować w Krakowie (praca zdalna z tego co wiem jest niemożliwa) - wymiar godzin jest negocjowalny. O kasie rozmawiać nie mogę, bo wiąże mnie umowa ale jest BARDZO dobrze. @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi