fandere Napisano Sierpień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2007 Witam Jestem nowym użytkownikiem FC6, mam 3 problemy, z którymi nie mogę dać sobie rady: 1) podczas instalacji nie zaznaczyłem środowiska graficznego, GNOME, mam pytanie, w jaki sposób mogę zainstalować środowisko graficzne z poziomu konsoli i czy jest coś takiego w FC jakiś manager pakietów, który powiąże mi wszystkie pakiety do zainstalowania jakiegoś programu? 2) W jaki sposób, mogę zamapować dyski novela 5.1 ? 3) Czy jest jakiś program pod ferorę który robi archiwizację plików na taśmie (najpierw kompresuje puzniej zapisuje na taśmie przez archiwizera THUNDERBERGA) Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Sierpień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2007 Znam odpowiedź tlyko na pierwsze pytanie yum -y groupinstall GNOME Desktop Environment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Sierpień 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 mozesz wyprobowac yumex-a graficzna nakladke do yuma do instalacj gnome: yum install yumex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fandere Napisano Sierpień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 gnom poszedł ale mam problem z Novellem :/ na stronie Novella jest klient ale Fedora jest za "nowa" żeby klient poszedł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi