zmarekz Napisano Sierpień 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2007 Witam Poszukuje pliku skype-1.3.0.53. Niby prosta sprawa google i po krzyku. Niestety wszędzie gdzieznajduje odsyłają mnie do zasobu zewnetrznego (czyli do strony skype). Niby wszystko fajnie ale sam skype nie udostępnia już tej wersji swojego komunikatora. Moze któreś z was ma jeszcze gdzieś ten pliczek i może go udostępnić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Sierpień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2007 może stąd pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Sierpień 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2007 Nie nie mogę Oni jak pisałem podają tylko linka do strony Skype a tam niestety nie ma już tej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Sierpień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2007 poszukam u siebie na płytkach, jak znajdę to się odezwe wieczorkiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldoWaldow Napisano Sierpień 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2007 Witam Poszukuje pliku skype-1.3.0.53. http://ubuntu.oss-hcm.gov.vn/Linux/skype-1...53-fc5.i586.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Sierpień 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2007 Dzięki wielkie. Tylko szkoda, że na ichniej stronie nie udostępniają starszych wersji lub choćby stabilnych. Jest tylko wersja testowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi