daf Napisano Sierpień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2007 witam, pytanko pewnie glupie, ale nie wiem czy to blad czy tak po prostu jest. pracuje na KDE i widze, ze zarowno w Berylu jak i w Compiz-Fusion okno bedace na pasku pojawia sie na wszystkich pulpitach podczas gdy w Gnome tylko na tym pulpicie, na ktorym zostalo otwarte. czy jest mozliwe ustawienie tego w KDE? szukalem w roznych opcjach i nie udalo mi sie tego zrobic (jedyne co mi sie udalo to zawiesic kilka razy Beryla:D) a poza tym, jak Wasze wrazenia z Compiz-Fusion? Daf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nifir Napisano Sierpień 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2007 Właśnie chciałem zadać to samo pytanie, bo dzieje się u mnie identycznie. W KDE na pasku wyświetlają się wszystkie programy bez względu na jakim pulpicie są włączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzykiller Napisano Sierpień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2007 Po odpaleniu compiz-fusion on ustawia liczbę pulpitów na 1 i ale robi wirtualne pulpity. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie to działa, ale to jest normalne zachowanie. Teoretycznie można zmienić liczbę pulpitów w Settings Manager -> General Options -> Desktop Size. Ale nie wiem jak to wpłynie na pracę tych wszystkich sześcianów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi