9g9man Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 Witam! Zainstalowałem beryla przez yum i kiedy odpala beryl-manager komp po paru sekundach się ścina Ktoś wie czym to może być spowodowane? Aha uzywam geforce 6100 na sterach z strony nvidi. Pzdr aaa i przy okazji, jak bym chciał coś ustawić żeby się uruchamiało (np. kadu, skype i takiego beryla) przy starcie to w co mam wejść? Nie pisz post pod postem, używaj opcji edytuj /Karlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Sierpień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2007 tyle razy bylo pisane, po co uzywasz sterow z strony nvidi? nalezy zainstalowac te z repo liviny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9g9man Napisano Sierpień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 tylko jak instaluje te liv. to mi pisze nothing to do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 a jaka komenda instalujesz z yum i jesli masz juz zainstalowane to yum nie bedzie jeszcze raz instalowal a tak na marginesie to na cholere Wam beryl - czemu wszyscy sie nim tak podniecaja :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Sierpień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2007 No właśnie Na cholerę, beryl nie jest rozwijany. Instaluj compiz fusion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Październik 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 1, 2007 Wzialem sobie zainstalowalem tego beryla. Efekty ladne a i owszem, tylko jak sobie film zapodam to mi przycina film. Jak macie poustawiane mplayer i kaffeine ze Wam nie tnie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2007 musisz zmienic wyjscie wideo i bedzie oki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Październik 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 2, 2007 musisz zmienic wyjscie wideo i bedzie oki! No i wlasnie o to pytam na co mam zmienic zeby bylo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Październik 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2007 tylko jak instaluje te liv. to mi pisze nothing to do To daj w terminalu: su- rpm -ihv http://rpm.livna.org/livna-release-7.rpm yum install kmod-nvidia i powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi