Velans Napisano Wrzesień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2007 Witam Problem polega na tym, że przy instalcji Fedory 7 livecd następują ciągłe zwiechy. Sciągnąłem obraz iso sprawdziłem sumy i wszystko było wporządku. Nastepnie wypaliłem obraz K3B i również wszystko przebiegło dobrze. Więc zbootowałem livecd i przy uruchamianu troszkę myśli nad "Starting udev" ale przebiegło pomyslnie. Teraz chciałbym zainstalować daną dystrubucje na dysku więc wybieram odpowiednią opcję na pulpicie i pojawia się instalator, więc konfiguruję wszystko jak trzeba i przy instalcji zawszę komputer się zawiesi. Kiedyś zawiesział się nawet od momentu włączenia instalatora ale naprawiłem to nagraniem obrazu z prędkością 1x. Nie wiem dlaczego tak się dzieję i oczywiście nie mogę zainstalować dystrubucji na dysk. Próbowałem nagrywać obraz też przez Imgburn na windows ale bez zmian. Pamiętam też jak raz wyskoczyło kernel panic po iluś tam twardych restartach Podczas uruchamiania niekiedy też pojawia się coś dziwnego z IRQ Spróbowałem tak samo zrobić dla testu z livecd Ubuntu i tu przeszło wszystko poprawnie z instalacją i żadnej zwiechy Za pomoc będe wdzieczny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi