mafja Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 Nie wiem z jakiego powodu kadu nie wyswietla mi tego co pisze, chodzi o to ze kiedy napisze cos dam enter to wyswietla mi się tylko pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 http://www.kadu.net/forum/viewtopic.php?t=8317. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzawa Napisano Wrzesień 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2007 Nie wiem z jakiego powodu kadu nie wyswietla mi tego co pisze, chodzi o to ze kiedy napisze cos dam enter to wyswietla mi się tylko pasek Spróbuj dać: su- yum remove kadu yum clean all yum install kadu i powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Wrzesień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2007 reinstalacja nie jest potrzebne, wystarczy zmienić składnię stylu okna rozmowy w konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi