grinch Napisano Wrzesień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2007 Witam wszystkich Jako nowy użytkownik forum chce zadać kilka pytań Jeżeli w tym temacie pojawią się błędu lub coś tym stylu z góry przepraszam Od 6 lat mam komputer i cały czas mam w nim system XP Professional SP2 PL jednak doszedłem do wniosku iż czas na zmiany. Chciałbym przesiąść sie na Fedorke 7 czytałem o tym bardzo dużo i moim zdaniem Panowie wielki Respect dla was bo jest to cholernie ciężki system. Jednak ja też chciałbym spróbować, jeżeli wy daje rade to ja też spróbuje. Proszę podajcie mi jakiś link do ściągnięcia chodzi mi o Fedore 7. Mam następującego kompa: AMD AThlon 1,99GHz, 256 MB RAM DDR NVIDIA GeForce4 MX 440 HDD WDC 80GB Płyta główna Shuttle AK32V(N) 64 bit. Proszę o wasza pomoc. Pozdrawiam Michał (Grinch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2007 [...]bo jest to cholernie ciężki system.Znacznie prostszy niż Windows. Brak rejestrów, a konfiguracja siedzi w plikach tekstowych Proszę podajcie mi jakiś link do ściągnięcia chodzi mi o Fedore 7.Rozczulasz <chlip> http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fe...+Google&lr= <wrrr> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch Napisano Wrzesień 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2007 Dziękuje kolego Wolałem się najpierw zapytać niż ściągać sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi