adams24 Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Witam. Przenosze baze danych na inn serwer MYSQL i wyskakuje mi taki komunikat podacz wczytywania bazy: ERROR 1067 (42000) at line 30754: Invalid default value for 'tempName' CO to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 Hmmm... nie znam się na tym, ale http://www.google.pl/search?num=100&hl...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Wrzesień 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2007 mysqldumpem robisz kopie czy czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams24 Napisano Wrzesień 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 phpMyadminem robiłem kopię a wgrywam na inny serwer przez webmina. Próbowałem wielkorotnie i wiecznie problem ten sam. Nie nos poko Waldo, wszystko ok jednak trzeba będzie zagladnąć do słownika polsko angielskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2007 Nie nos poko Waldo, wszystko ok jednak trzeba będzie zagladnąć do słownika polsko angielskiego.Ano trzeba. Są podobno jakieś strony gdzie można link wrzucić, żeby przetłumaczyły. Trochę śmiesznie czasem wychodzi, ale podobno można się zorientować. Chociaż w przypadku tekstu informatycznego to może być zupełny kabaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi