Jony Napisano Wrzesień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2007 Zainstalowałem GPRS Easy Connect i wszystko mi fajnie hula tylko po kliknięciu na Rozłącz program się rozłącza z siecią i jednocześnie wylogowuje z systemu. Ma ktoś jakiś pomysł jak się pozbyć tej "gratisowej opcji"? Ponowna instalacja GPRS Easy Connect nic nie dała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Październik 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2007 Hmmm mógłbyś spróbować zakańczać proces GPRSa poprzez komendę kill bodajże... jeśli wtedy też wywali Cię czytaj wyloguje z systemu znaczy, że albo błąd w systemie (taaa w (_linuxie_ → Linuksie) ORT błąd co ja gadam ) albo w kodzie programu odpowiedzialnego za GPRS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Październik 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 29, 2007 Skillowałem GPRSa i... nic się nie stało. Program się zamknął, ale Linux się nie wylogował a połączenie było dalej aktywne, więc zgaduje, że błąd jest w skrypcie odpowiedzialnym za rozłączenie połączenia z netem (chyba że źle rozumuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi