zmarekz Napisano Październik 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2007 Witam Otrzymałem pliki w formacie docx jest to bodajrze nowy format worda. Czy ktos ma jakiś pomysł na otwarcie go ? OO nie daje se rady z nim. Znalazłem cos takiego ale to wywala mi błąd podczas instalacji Missing Dependency: OpenOffice_org >= 2.0 is needed by package odf-converter Doczytałem w sieci ze niestety działa to tylko pod OO Novela w SuSe. Jak narazie zostaje winda, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Październik 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 8, 2007 Zip-owany XML, podobnie jak OpenDocument. Czyli w zasadzie wszystkim, o ile napiszesz własny arkusz transformacyjny XSL. A poważnie: pakiet Novella powstał na mocy sławetnej umowy z M... i zainstalujesz go tylko na SUSE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarekz Napisano Październik 12, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2007 Wirm ze tylko z SuSe a te niestety popsuło sie jak dla mnie strasznie w porównaniu z wersją 9,2 i 9,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi