temzag Napisano Październik 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2007 Witam. Próbowałem zainstalować HP Photosmart C3180 na Fedora 7. Próbowałem przez konfigurację drukarki w konfiguratorze CPUS - niestety, na liście drukarek nie ma mojej drukarki. jest tylko HP PS C3100 . Gdzie znaleźć plik PPD do HP PS C3180? Próbowałem też przez hp-setup , ale nie wykrywa drukarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temzag Napisano Październik 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2007 Problem rozwiązany. Powodem był niesprawny kabel od drukarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Październik 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2007 Na liście było 3100 SERIES - to series znaczy że ten sterownik działa w drukarkach hp 31XX, czyli 3180 też, już sobie poradziłeś ale to tak żeby było jasne, bo też dla mnie nie było to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi