stachu84 Napisano Październik 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2007 Hej, mam fedore 6. Mam skonfigurowanego Tomcata, i działa mi poprawnie. Mam w domu drugiego kompa, i chcialbym móc obejrzeć stronke choćby startową Tomcata, postawiona na moim serwerze, z drugiego kompa. Co musze zmienic w konfiguracji, aby taka operacja byla mozliwa i dopuszczalna ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2007 a jak wpisujesz adres z drugiego komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2007 Przede wszystkim to nie dubluj postów Drugi wpis kasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu84 Napisano Październik 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2007 a jak wpisujesz adres z drugiego komputera? Z drugiego kompa wpisuje adres IP mojego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Październik 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 21, 2007 a port 8080 podajesz bo na takim dziala tomcat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi