bruus Napisano Październik 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 Witam, Gdzieś mi znikła ikonka informująca o sieci wifi na pasku zadań, i za chorobcie nie wiem czym ją uruchomić. Wifi oczywiście działa tylko muszę wchodzić poprzez system>administracja>sieć, a wcześniej klikałem na tą ikonkę i gotowe. Ktoś pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 Gdy znajdziesz potrzebny ci element w menu kliknij na niego prawym i wybierz " dodaj do panelu głownego" Przepraszam jeśli przekreciłem troche składnie tej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Październik 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 Ja używam KNetworkManager. Nie wiem dokładnie czy ten program znikł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruus Napisano Październik 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 Ja używam KNetworkManager. Nie wiem dokładnie czy ten program znikł. sam nie wiem co to było co mi znikło, w każdym razie mogłem prosto z paska ustawić połaczenie sieciowe, a po nawiązaniu połaczenia wifi miałem takie paski pokazujące stan połaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Październik 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 30, 2007 Piszemy o tym samym. Odpal go z konsoli a potem w konfiguracji możesz ustawić czy ma być ładowany podczas logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruus Napisano Październik 31, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 31, 2007 InIrudeBwoy moszesz powiedzieć jeszcze jakim poleceniem sie go uruchamia ? ok poradziłem sobie, i Jak by co mozna temat zamknąć, co by nie śmiecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi