Maciuch Napisano Listopad 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2007 Udalo sie komus odpalic Wiedzmina pod Linuksem? W ogole ktos probowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Nie da rady, mi na oryginale pokazuje że nie ma płyty, ale ja próbowałem na wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Listopad 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2007 Nie da rady, mi na oryginale pokazuje że nie ma płyty, ale ja próbowałem na wine. Zadzwoń do pomocy technicznej, że nie wiesz, o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 Nie da rady, mi na oryginale pokazuje że nie ma płyty, ale ja próbowałem na wine. poszukaj cracka, w diablo działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2007 Cracka do tej gry nie znalazłem, na necie pisze tylko aby zamontować obraz w trybie IDE, ale to dla windows. I dla tej gry oraz fify 08 i WIC trzymam winde na kompie. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damador Napisano Listopad 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 crack jest na gamecopyworld.com od kilku dni pod linuxem nie pojda zadne gry ktory sa zabezpieczone protekcja ktora instaluje sterowniki ( tages / starforce/ nowy securom itp) - tylko cracki skutkuja sam jescze nie testowalem na fedorze wiesmina ale moze niezbyt dobrze dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 Weszłem na tą stronkę co podałeś wpisałem "The Witcher" i pokazało się crack i opis jak go zainstalować brzmi tak. Play Instructions: Install the game - Full Installation. Mount the NS-TW_SS-POSEDEN.MDS Mini-Image in a virtual IDE (vIDE) drive in DAEMON Tools v4.10 Pro Advanced. Play the Game! No i mój poprzedni post był taki sam że trza montować i cracka jak narazie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi