jacucha Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Hej. Mam jeden problem. Nawet już jak używałem Auroksa, oraz FC5 próbowałem zainstalować nowy motyw, ale jakoś nigdy mi to tak bardzo do szczęścia potrzebne nie było (początkujący byłem i takie tak ). Teraz mam fedorkę 7 i chciałbym zainstalować sobie nowy theme. Przeczytałem mnóstwo różnych tematów (niekoniecznie na forach Fedory). Próbowałem każdym sposobem, ale nic nigdy nie wyszło. Na tym forum znalazłem np. ten temat. Próbowałem przeciągać - i spakowane i rozpakowane - i nie udało się :| Bardzo bym prosił o pomoc, jak zainstalować nowy motyw? Z góry wielkie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Wchodzisz na KDE-Look.org, wybierasz motyw, ściągasz go, kompilujesz, ustawiasz w Centrum Sterowania i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacucha Napisano Listopad 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Tak robie. Tylko, że jak w centrum sterowania klikam 'zainstaluj nowy motyw' to przewertowywuje wszystkie katalogi i pliki danego motywu, a tam żadnych 'plików motywu'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2007 Jak masz motyw skompilowany i zainstalowany (make, make install), to powinien być widoczny w Menedżerze Motywów albo na liście styli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacucha Napisano Listopad 9, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2007 Mógłbyś mi napisać jak się kompiluje motyw? :> Nie za bardzo w tych tematach jestem. Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faja Napisano Marzec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 I jak wie ktos jak to wkońcu się robi??;] ..tez przeciągam i nic;/ ..HELP;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi