wklaczynski Napisano Listopad 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2007 Właśnie testuje Miro na Fedorce 8, w odróżnieniu do Fedorki 7 działa to już świetnie, znalazłem kilka kanałów Polskich, ale niestety to kanały informacyjne, zero rozrywki! Może ktoś zna jakieś faine strony z przygotowanymi zestawami polskich kanałów w formacie democracy. Natknąłem się na funkcje add chanel, w internecie jest wiele kanałów, ale nie wiem jak taki kanał dodać, mogę prosić o jakieś wskazówki? Zastanawiam jak można obsługiwać tutaj sieć torrent. w opisie i ustawieniach jest taka funkcja, ale do końca nie wiem jak to działa, czy to wyszukuje video w sieci torrent po tytułach jak to robią wyszukiwarki torrentów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 Mnie niestety nie chce działać. Tzn po pierwszym uruchomieniu pobierało filmy, ale potem się wysypało i przestało pobierać. Dziwna sprawa bo program jest genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 To ja mam inne pytanie. Jak to cholerstwo zmusić do zainstalowania się? Wymaga Firefox 2.0.05, co jest nieco archaiczne, i wyskakuje brak libpath.so.2 czy jakoś tak- co najśmieszniejsze, mam ten plik w systemie. Jest inny sposób niz z (_rpma_ → RPM-a) ORT? Na stronie getmiro.com nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 su -c "yum install Miro" Proste jak drut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dog Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 Oł... yhyhy wybacz głupotę, zamiast Miro wpisywałem miro Dobra, mam, dziala. Pytanie- macie jakieś kanały z filmami po ang? Z kreskówkami? ^^ I te polskie informacyjne to hmm jakie? Bo nic nie mogę znaleźć, za dużo tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Listopad 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 Jak ktoś ma jakieś fajne Kanały niech zapoda ja \jeszcze nie obakałem programu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Listopad 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2007 Na razie nikt nie podal zadnego kanalu polskiego. Tez na to czekam, czy jakies sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi