sorek Napisano Listopad 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 Witam, posiadam problem. Mianowicie od 7 wersji fedory zastanawiam się nad uruchomieniem tej (i innych) gier na Linuksie. Jednak jedyną grą jaką udało mi się uruchomić były Worms: Armagedon... A tyle słyszałem o linuksie i jego możliwościach jednak nigdzie nie znalazłem nic co pomogło by mi uruchomić gry. Posiadam Kmod-Nvidia i GeForca 6600 Turbo Force od Gigabyte. Możecie mi powiedzieć jak mogę uruchomić tą grę za pomocą wine? Bo nawet instalator tej gry mi nie chce chodzić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Listopad 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 Jeśli chcesz pograć na linuksach to zainteresuj się cedegą. Co prawda graczy traktuje się jak dojne krowy wię będziesz musiał za to płacić abonament (ale w końcu grasz w WoW więc musisz być przyzwyczajony ) ale odpalisz wszystkie najnowsze i najpopularniejsze gry. Powodzenia- uwolnić CEDEGĘ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sorek Napisano Listopad 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2007 Mam cedegę i jest tak samo dziadowska ;/ Nic nie działa dobrze, raz mi się udało instalator uruchomić ale to tyle ;/ Poza tym znalazłem gościa w WoW'ie który dzięki Wine gra i właśnie tylko ta technika mnie interesuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienv Napisano Listopad 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2007 to że nie umisz nie oznacza, że jest dziadowska.. http://www.wowwiki.com/Linux/Wine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sorek Napisano Listopad 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 Mhh, wszystko idzie OK do czasu gdy próbuje wejść do świata gry. Pojawia się okno ładowania, jednak pasek się nie porusza i program się zacina. Jest jakaś możliwość naprawienia tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2007 Wlasnie to jest denerwujace w Linux ze te gry nie dzialaja... Ja osobiscie nie gram w gry a jak gram to zadka i tylko w Cs'a moze gdyby Programisci tworzacy oprogramowanie dla (_linuxa_ → Linuksa) ORT zaczna robic jakies darmowe programy stylu cedega tzn. mam namysli tak dobre jak cedega Ucze sie PRogramowac w Javie moze jak skoncze nauke zaczne cos takiego robic hehe marzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi