milosz_bozenski Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 no więc tak ... nie zawsze w codziennej pracy uruchamiałem beryla. jednak ostatnio miałem na to ochotę, więc wybrałem z menu Beryl Manager i ... no właśnie nic. co prawda w trayu pojawiła się ikonka beryl managera, można było do niego wejść, ale ZERO efektów. no ok, wywaliłem beryla przez yum i ponownie go zainstalowałem - dalej to samo. gdzieś na forum przeczytałem, że beryl jest już nie rozwijany więc ponownie wywaliłem i zainstalowałem compiza z repo kagenashi (czy jakoś tak). no i tutaj znowu zero efektów, a do tego (_znikły_ → zniknęły) ORT dekoracje okna nie wiem co się dzieje, ale prosiłbym o jakąś pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Listopad 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2007 Spróbuj zmienić klikając prawym przyciskiem na ikonkę fusion-icon dekorator okien na jakiś inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi