tofik Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 Witam Moj problem polega na tym że jak sciągnę sobie menagera logowania i zainstaluje go za pomoca gdmsetup to niby wszystko jest ok ale podczas startu w momencie kiedy ma sie pokazać wyskakuje mi komunikat BAD STOCK LABEL TYPE i tak przy każdym jaki sciągnę ze strony co robię nie tak bo chciałbym zmienić sobie na ten poradźcie coś używam KDE 3.5 FC7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 Za stara wersja tego co ściągasz. Jedyny sposób to ręczna przeróbka XML'i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 zaraz, moment: Ty sciagasz KDM Theme, a uzywasz GDM. nie wiem czy to ma prawo zadzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 daf: a skąd wiesz czy używa GDM'a przecież ot można zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 skąd wiesz czy używa GDM'aKorzysta z gdmsetup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano Listopad 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 no dobra a co oznacza ten błąd gdzie go szukać aby go naprawić bo przeciez musi być na to jakiś sposób a jeżeli już to moglibyście mi podać linka który na 100% zadziała Z tego co mi sie wydaje to oznacza w dosłownym tłumaczeniu błąd w etykiecie typów ale gdzie tego szuakć please sorry że sie nie odzywałem ale mnie nie było w chcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 no dobra a co oznacza ten błądOznacza prawdopodobnie tyle, że nie da się wykorzystać tematu przeznaczonego dla kdm w gdm. Tematów dla gdm szukaj raczej na gnome-look.org niż na kde-look.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano Listopad 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 ok to jeszcze mam pytanie te same tematy instalowałem teraz poprzez kdm i wywala mi że tym razem motyw nie zawiera informacji .... to skąd pobrać aby na 100% działały bo przeciez skoro nie działa gdm ani w kdm to chyba motywami jest coś nie tak dajcie mi jak macie jakiegoś konkretnego linka do jakiegoś motywu który u was działa z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Listopad 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2007 ok to jeszcze mam pytanie te same tematy instalowałem teraz poprzez kdm i wywala mi że tym razem motyw nie zawiera informacji .... to skąd pobrać aby na 100% działały bo przeciez skoro nie działa gdm ani w kdm to chyba motywami jest coś nie tak dajcie mi jak macie jakiegoś konkretnego linka do jakiegoś motywu który u was działa z góry dzięki Zdecyduj się w końcu jaki masz manager logowania. GDM, czy KDM? Tematy tych dwóch managerów pomimo tego, że podobne w budowie to nie są zgodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi