student Napisano Listopad 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 Przy odpalaniu instalatora Oracle 11g pojawia mi sie po wydaniu polecenia ./runInstaller taki błąd java: xcb_xlib.c:50: xcb_xlib_unlock: Assertion `c->xlib.lock' failed. więc ja się pytam o co kaman a i dodam jeszcze ze na fc 7 tego nie miałem i instalowało si ei działało bez problemu teraz na fc 8 nie chce to chyba wina javy ale nie wiem jak to rozwiązać pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Listopad 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 korzystajac z google (a jakże!) znalazlem cos takiego: http://groups.google.com/group/comp.databa...caf37a975dceb7d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
student Napisano Listopad 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2007 dziex ale mi raczej chodzi o coś co nie wymaga zmiany w X11 (jesli to jest możliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Grudzień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2007 Miałem coś podobnego przy próbie instalacji Zend Studio. Nie znam się na Javie za bardzo, ale to jakiś błąd z AWT był. Na szczęście programiści byli na tyle inteligentni że wbudowali tryb instalacji tekstowej. Jeśli jest możliwość wywołania instalatora w trybie tekstowym to spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi