Skocz do zawartości

Prezent

Tobiasz Dziubiński

Rekomendowane odpowiedzi

xD

Zly pomysl. hehe

Myslalem na świeczka w ksztalcie misia (czerwona), lub kula z domkiem i sztucznym sniegiem w srodku...

To tyle na takie prezety wiecie... A na jakies smieszne prezety albo takie ktore ja zadziwia to tak kubek z jej zdjeciem nadrukowanym, jakies porcelanowe figurki (smieszne) lub to Czekoladowe penisy

Hehehe spodobaja jej sie? Mi (_napewno_ → na pewno) ORT.

xD

Zly pomysl. hehe

Myslalem na świeczka w ksztalcie misia (czerwona), lub kula z domkiem i sztucznym sniegiem w srodku...

To tyle na takie prezety wiecie... A na jakies smieszne prezety albo takie ktore ja zadziwia to tak kubek z jej zdjeciem nadrukowanym, jakies porcelanowe figurki (smieszne) lub to Czekoladowe penisy

Hehehe spodobaja jej sie? Mi (_napewno_ → na pewno) ORT.

Nie kupuj jej takich tandetnych rzeczy. Jeśli Ci się podoba to zaproś ją na zakupy i niech sama sobie coś wybierze. Albo zabierz ją na pizzę i browar. :)

No to chyba czekoladowe penisy tym bardziej :D
Arabski ma rację :) Za te czekolaki to co najwyżej po mordzie możesz zarobić ;)

Ja jestem za sprawdzeniem czy panna jest w stanie przystosować się do linuksa ;) Fajna płytka z F8 :lol:

[EDIT]A zpytałeś jej koleżanek co ona lubi? Czym się pasjonuje? Jak nie znasz jej bliżej, to postaraj się poznać jej upodobania ;) Jak nie od niej, to niech Ci jej przyjaciółki powiedzą ;)

a jesli nie masz zbytnio kasy, to kup 1 banana, 2 pomarancze...(lub mandarynki.. :D ) i zwedz z domu 2 wykalaczki... polacz wszystko w jedno (chyba nie musze mowicjak?) i prezent gotowy...:D zdrowe, smaczne itp :D mozesz jeszcze to udekorowac w jakies "fredzelki" np z bibuly lub cos w ten desen... :D albo po prostu kup jej np. poduche w "panterke" lub w "tygrysa"... panny lubioa takie rzeczy (mowa oczywiscie o poduchach :D )..

a jesli nie masz zbytnio kasy, to kup 1 banana, 2 pomarancze...(lub mandarynki.. :D ) i zwedz z domu 2 wykalaczki... polacz wszystko w jedno (chyba nie musze mowicjak?) i prezent gotowy...:D zdrowe, smaczne itp :D mozesz jeszcze to udekorowac w jakies "fredzelki" np z bibuly lub cos w ten desen... :D albo po prostu kup jej np. poduche w "panterke" lub w "tygrysa"... panny lubioa takie rzeczy (mowa oczywiscie o poduchach :D )..

Chyba tak zrobie hehe :D

Juz zamowilem na allegro :rolleyes:To