Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Witam wszystkich... Wiec tak mialem losowanie w klasie komu kto ma kupic prezent i wylosowalem taki dziewczyne ktora mi sie podoba bardziooooo. Co jej moge kupic? Tu prosba doradzcie mi!!!!!!!!! Prosze Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicehat Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 No jak to co ? Jakąś fedorkę na ładnej płytce. BlueScribe użyj albo wydrukuj taką płytkę z fajnym logiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 xD Zly pomysl. hehe Myslalem na świeczka w ksztalcie misia (czerwona), lub kula z domkiem i sztucznym sniegiem w srodku... To tyle na takie prezety wiecie... A na jakies smieszne prezety albo takie ktore ja zadziwia to tak kubek z jej zdjeciem nadrukowanym, jakies porcelanowe figurki (smieszne) lub to Czekoladowe penisy Hehehe spodobaja jej sie? Mi (_napewno_ → na pewno) ORT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordD Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 xD Zly pomysl. hehe Myslalem na świeczka w ksztalcie misia (czerwona), lub kula z domkiem i sztucznym sniegiem w srodku... To tyle na takie prezety wiecie... A na jakies smieszne prezety albo takie ktore ja zadziwia to tak kubek z jej zdjeciem nadrukowanym, jakies porcelanowe figurki (smieszne) lub to Czekoladowe penisy Hehehe spodobaja jej sie? Mi (_napewno_ → na pewno) ORT. Nie kupuj jej takich tandetnych rzeczy. Jeśli Ci się podoba to zaproś ją na zakupy i niech sama sobie coś wybierze. Albo zabierz ją na pizzę i browar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 14, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Mam 14 lat -,- browar odpada Pozatym to ma byc prezent na wigilie klasowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 Mam 14 lat -,- browar odpada Pozatym to ma byc prezent na wigilie klasowa.... No to chyba czekoladowe penisy tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2007 No to chyba czekoladowe penisy tym bardziej Arabski ma rację Za te czekolaki to co najwyżej po mordzie możesz zarobić Ja jestem za sprawdzeniem czy panna jest w stanie przystosować się do linuksa Fajna płytka z F8 [EDIT]A zpytałeś jej koleżanek co ona lubi? Czym się pasjonuje? Jak nie znasz jej bliżej, to postaraj się poznać jej upodobania Jak nie od niej, to niech Ci jej przyjaciółki powiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arabski Napisano Grudzień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 Nie wspominając o ogólnym zgorszeniu na Wigilii :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec00 Napisano Grudzień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 a jesli nie masz zbytnio kasy, to kup 1 banana, 2 pomarancze...(lub mandarynki.. ) i zwedz z domu 2 wykalaczki... polacz wszystko w jedno (chyba nie musze mowicjak?) i prezent gotowy... zdrowe, smaczne itp mozesz jeszcze to udekorowac w jakies "fredzelki" np z bibuly lub cos w ten desen... albo po prostu kup jej np. poduche w "panterke" lub w "tygrysa"... panny lubioa takie rzeczy (mowa oczywiscie o poduchach ).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandragor Napisano Grudzień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 Seksowna bielizna zawsze robila na dziewczynach niezłe wrażenie. Jednak przed zakupami dyskretnie wypytaj się koleżanek o jej wymiary, żebyś jakieś plamy nie jebn... A płytkę z linuksem to daj jej gratisowo, przecież też masz ją za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 a jesli nie masz zbytnio kasy, to kup 1 banana, 2 pomarancze...(lub mandarynki.. ) i zwedz z domu 2 wykalaczki... polacz wszystko w jedno (chyba nie musze mowicjak?) i prezent gotowy... zdrowe, smaczne itp mozesz jeszcze to udekorowac w jakies "fredzelki" np z bibuly lub cos w ten desen... albo po prostu kup jej np. poduche w "panterke" lub w "tygrysa"... panny lubioa takie rzeczy (mowa oczywiscie o poduchach ).. Chyba tak zrobie hehe Juz zamowilem na allegro To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Percy Bent Napisano Grudzień 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2007 byleby paczka zdążyla dojść.... ostatnio poczta strajkuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Grudzień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 http://allegro.pl/item283147340_fedora_ble...et_rozm_30.html w fedorę ją ubierz:P ja bym prezent dla adminów zrobił i po takiej bluzeczce dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Grudzień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2007 Czekoladowe penisy Mam 14 lat Pozatym to ma byc prezent na wigilie klasowa.... Haha oficjalnie dziś umarłem ze śmiechu Ja bym jednak pozostał przy tym rozwiązaniu... i koniecznie umieść filmik z tej wigilii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Grudzień 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2007 Siemka. Prezent sie podobal. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi