peper50 Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 Witam mam do napisania program w C+ i nie wiem jak sie za to zabrac....pomoglby mi ktos to napisac? Bede bardzo wdzieczny. Tresc zadania: Dany jest 7 elementowy zbiór A liczb naturalnych z zakresu od 1 do 49. Napisać program, który powtarza losowanie 5 liczb naturalnych z tego zakresu i sprawdza czy wśród nich są przynajmniej 3 liczby z podanego zbioru A. Program kończy działanie w przypadku znalezienia minimum 3 właściwych liczb i drukuje wyniki w postaci : -ilość prób które zostały wykonane -znalezione 3 liczby zbioru A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 http://rtfm.killfile.pl/#praca_domowa Myślisz, że nikt nie ma nic lepszego do roboty jak tylko odrabiać za Ciebie lekcje? A może samemu czas zacząć ruszać głową? Przede wszystkim należy mieć algorytm oraz podstawową wiedzę o C++ A do tego typu zadań masz gotowce w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi