wyksztalcioch Napisano Grudzień 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2007 Witam! Używam Gnoma i Fedory 8. Czy ktoś mógłby opisać mi krok po kroku jak połączyć się z siecią bezprzewodową zarówno z ustawianiem klucza szyfrującego jak i bez. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Próbowałem znaleźć coś na ten temat w manualu do iwconfig lecz niestety się nie udało (nie wykluczam, że przez moją słabą znajomość angielskiego). Pozdrawiam Wyksztalcioch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
student Napisano Grudzień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2007 jesli masz karte brobcom to tu masz opis http://forums.fedoraforum.org/forum/showthread.php?p=903354 wystarczy że pokopiujesz polecenia do konsoli powinieneś dać rade nawet i bez angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Grudzień 28, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2007 Moja karta to SENAO-PCMCIA-2511CD+EXT2. Specyfikacja techniczna na stronie http://www.interprojekt.pl/katalogp.aspx?p...A-2511CD%2bEXT2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2007 Jeżeli chodzi o samo przyłączanie się do sieci to doskonale nadaje się do tego Wireless Assistant wlassistant (z gui). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyksztalcioch Napisano Grudzień 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2007 Jeżeli chodzi o samo przyłączanie się do sieci to doskonale nadaje się do tego Wireless Assistant wlassistant (z gui). Wielkie dzięki Właśnie o coś takiego mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi