Miszcz Napisano Styczeń 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Witam. Zainstalowalowałem Jave z pakietu binarnego(JRE) i teraz ja chce usunąć. Przypomnijcie mi jak to się robiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Google ani man nie masz? rpm -e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Umiemy czytac ze zrozumieniem? "Zainstalowalowałem Jave z pakietu binarnego(JRE)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Umiemy czytac ze zrozumieniem? "Zainstalowalowałem Jave z pakietu binarnego(JRE)" no to rm -Rf /katalog_z_java i wywal tez z (oczywiscie sciezke odpowiednia do twojego wpisu tam) /usr/sbin/alternatives --remove java /usr/lib/jvm/jre-1.5.0-gcj/bin/java Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 11, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2008 Pomogło Wielkie dzięki, karma +1 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi