porterneon Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Witam. Mam napisany programik w c++ w ktorym przypisuje sie studentowi przedmioty na okreslonych latach studiow i na koncu jak wszystko zaliczoe wypisuje sie dyplom. Na koncu program chce mi dwukrotnie zwalniac ta sama pamiec. Nie wiem gdzie jest blad. Czy ktos z forumowiczow moglby mi pomoc znalesc blad w programie? Trzeba przegladnac ten kod i troszke poprawic. Bede zobowiazany. Za pomoc z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Trzeba przegladnac ten kod i troszke poprawic.A gdzie ten kod do przejrzenia? Tylko jak będziesz wklejał, to między znaczniki [codebox][/codebox], bo tego pewnie będzie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porterneon Napisano Styczeń 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 kod wysle na maila. Nie chce tutaj nawrzucac tyle na stronke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 kod wysle na maila.→ http://rtfm.killfile.pl/#niepriv P.S. Epidemia jakaś? Czy tylko prace semestralne? → http://rtfm.killfile.pl/#praca_domowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porterneon Napisano Styczeń 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2008 Programik ma kilka klas, kazda po dwa pliki Moze klasy nie sa duze ale zamieszczenie tego na forum to murowany balagan. Oczywiscie po rozwiazanym problemie podziele sie na forum informacja co mialem zle i kazdy z tego skorzysta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Styczeń 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 to wrzuc na wkleja czy inny serwis z mowliwoscia wklejania kodow i kolorwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi