Tobiasz Dziubiński Napisano Styczeń 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 Witam! Chcialbym zmienic IP na zewnetrzne (publiczne) mam internet w toya i wchodze na strone http://moya.toya.net.pl biore pomoc/ faq --->pozostale instrukcje----->Wniosek o publiczny adres IP. Klikam na to i prosi mnie o zalogowanie jak sie zaloguje to nie widac juz tej opcji o co chodzi? CZy samo zalogowanie wysyla wniosek czy co? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 Prosze o odpowiedz.A nie prościej zapytać w helpdesku toya? [EDIT]I nie dubluj tematów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Styczeń 18, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 [EDIT]I nie dubluj tematów!! A byl taki temat? SZukalem nie znalazlem. Aaaa chodzilo ci o tamten temat co napisalem.... Jak tak to dla tego ze powiedzial ze w zlym miejscu napisalem wiec napisalem nowy w dobrym Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2008 Aaaa chodzilo ci o tamten temat co napisalem.... Jak tak to dla tego ze powiedzial ze w zlym miejscu napisalem wiec napisalem nowy w dobrym SorryDokładnie o ten, który skasowałem Jak umieścisz coś w złym dziale, to wystarczy powiadomić moderatora - przeniesiemy do właściwego działu o ile, któryś z nas nie zauważy tego wcześniej i nie przesunie w ramach porządków. Tak czy siak - polecam kontakt z providerem, bo to jego strona, jego narzędzia i to on najszybciej rozwieje Twoje wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi