YarZon Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 OK, thx, juz sobie poradzilem. Ale mam jeszcze inny problem. Gdzie mozna znalezc plik pyxmms.*.rpm ? Google zawiodlo, www.rpm.pbone.net tez... Ma ktos jakis pomysl? Bo instalacja ze zrodla cos nie bardzo mi wychodzi :/ Bede wdzieczny za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 Aha jeszcze jedno pytanie. Co zrobic, zeby gDesklets uruchamial sie przy starcie systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2004 Aha jeszcze jedno pytanie. Co zrobic, zeby gDesklets uruchamial sie przy starcie systemu? gnome-session-properties i zakładka programy startowe --tam klikasz dodaj i wpisujesz gdesklets :mrgreen: tak przy okazji... natchnąłeś mnie i sobie właśnie coś stworzyłem (muszę dopracować ale początek już jest ) małe co nieco 8) pozdr edit autorski 21 maja 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Marzec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2004 A jak zrobic taki polprzezroczysty terminal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Marzec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2004 Marcyr, masz "zgrzybiałego" kompa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2004 Marcyr, masz \"zgrzybiałego\" kompa :wink: hehehehe :mrgreen: robią za 'przystawkę' :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Marzec 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2004 A jak zrobic taki polprzezroczysty terminal? OK, juz sobie poradzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 Jak zrobić pół przeźroczysty pasek menu jak tutaj http://www.lynucs.org/index.php?screen_typ...57b4cc&m=screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 Jak zrobić pół przeźroczysty pasek menu jak tutajhttp://www.lynucs.org/index.php?screen_type=1&screen_id=417252969402cb4057b4cc&m=screen prawym guzikiem myszy na panelu | właściwości | zakładka 'tło' | zaznaczyć "jednolity kolor"| i pociągnąc "wajche" styl w stronę 'przezroczysty' (oczywista o GNOME mowa ....) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 A ja chcę oczywiście takie coś w KDE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 12, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2004 A ja chcę oczywiście takie coś w KDE. przykre :mrgreen: (ja nie zajmuję sie KDE - ale zapewne jest podobnie - tylko dobrze poszukaj, prześledz ustawienia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Marzec 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Przeźroczysty panelik jest dopiero w kde 3.2 (sa też łątki do starszych). i w kde 3.2 - centrum sterowania - pulpit - panele - wygląd - tło panelu - włącz przeźroczytsość. (i co ładny mój zrzucik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gogiel Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Czy mógłbyś mi podać linka do takiej łatki?? Tutaj http://marc.boo.pl/zrzuty/lin/fedora1.jpg jest taki theme do SuperKaramba - Karamba Weather. Jak ustawiłeś, że odbiera Ci pogodę jaka jest w Polsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Marzec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Czy mógłbyś mi podać linka do takiej łatki?? Tutaj http://marc.boo.pl/zrzuty/lin/fedora1.jpg jest taki theme do SuperKaramba - Karamba Weather. Jak ustawiłeś, że odbiera Ci pogodę jaka jest w Polsce?? nie ma tam żadnej Karamby ;;;; są tylko gDesklet`sy ... no i pogada nie jest z Polski ale ze Szczecina :D:D namiary z weather.com pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Marzec 13, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2004 Czy mógłbyś mi podać linka do takiej łatki?? poszukaj na www.kde-look.org ja łatki nie używam mam kde 3.2 - nalepiej sobie tez je sciągnij i zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi