tomcio15 Napisano Październik 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2004 Witam! Kiedys na foeum gazety Ekspert założyłem temat, o moim pomyśle. Zaproponiowałem założenie gazety internetowej. O dziwo omysł sie spodbał i odpowiedziało jakies12 osób. Jednak nie mamy nikogp kto zna sie profesjonanie na systemie (_linuks_ → Linux) ORT. oto kogo szukam: -znawców linuksa -grafików komputerowych Gazeta będzie freeware (takie małe GPL ) Chetnych prosze o kontakt na maila: [email protected] lub na GG !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Październik 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2004 coś w stylu: http://lg.linux.pl/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Październik 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2004 Albo: http://www.flug.org.pl/kwartalnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Październik 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2004 Nie, ta gazetama być uzupełnieniem gazety Ekspert. Będziemy uzupełniac tematy poruszane na łamach Eksperta. To jak chetni są :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Październik 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2004 Proszę o zdecydowanie zdecydowanie zdecydowanie zdecydowanie większą ilość szczegółów. Ogólniki też by pasowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Październik 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2004 OK! A więc tak: (kocham poprawną polszczyznę ) -gazeta ma na celu rozwijanie artykułów napisanych w gazecie Ekspert -gazeta jest freeware, żadnych zobowiązań -mamy już 10 osób, ale skład sie ciagle zmienia 2 programistów w Dephi (jeden zaawansowany drugi średni poziom) 2 znających sie na PHP i MySQL (w tym ja, myślę, że mój poziom jest na poziomie troche powyżej średniego) 1 od Javy (ciągle się uczy) 1 grafik (facet zajmuje sie grafiką komputerową zawodowo) 3 od (_linuxa_ → Linuksa) ORT (raczej niski poziom, ja używam (_linuxa_ → Linuksa) ORT od pół roku, ale sambe sobie sam postawiłem ) 2 osoby piszą newsy i zapowiedzi nowych gier gazeta będzie składana w Scribusie więc osoby które znają się na tym chętnie widziane gazeta będzie wydawana raz na 2 miesiące działy przewidziane do gazety to: News Gry (tylko zapowiedzi, nie zgadzam sie na żadne solucje! ) Testy (w miarę możliwosci, testowanie sprzętu raczej odpada ) Programowanie Linux Magazyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi