Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2008 Witam! Tak od niedawna przegladnolem sobie forum i tak patrzac to wiele rzeczy mozna sobie dopisac w repo i takie tam... Np. jakies nowe skroty klawiszowe I jest tak chcialbym umiec takie cos mniej wiecej (lepiej wiecej) zrobic... Szukalem w google ale nie znalazlem, szczerze mowiac nawet nie wiem jak sformulowac slowa kluczowe. Moze wy znacie jakies faq na ten temat albo cus ;] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 1, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2008 [...] wiele rzeczy mozna sobie dopisac w repo i takie tam...Wszystko co tylko opisane w "man" do yum i yum.conf. Np. jakies nowe skroty klawiszoweQue? No comprende, amigo :lammer: Co chciałbyś uzyskać przez skróty klawiszowe, bo tego to nie rozumiem? I jest tak chcialbym umiec takie cos mniej wiecej (lepiej wiecej) zrobic...Może chciałbyś skorzystać np. z pakietu yum-utils? Mnie się czasem przydaje jak mnie ogarnie szał porządków w systemie → http://wiki.fedora.pl/Administracja/Yum Szczególnie package-cleanup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobiasz Dziubiński Napisano Luty 1, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2008 To z tymi skrotami to taki przyklad... Wlasciwie to mi to nie potrzebne ale nic wiecej nie moglem wymyslec He he wiecie od kilku dni meczy mnie RPM HELL nie chcialem wstawiac tego na forum bo chcialem sam sobie poradzic i wiecie ze nawet przez sekunde podczas moich rozmyslan nad tym problemem nie przeszla mi mysl recznego sciagniecia paczek z neta he he:) Dopiero po przejzeniu stronki od WalDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi