eukra Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 Mój sprzęt to:Athlon 1.8GHz,60GB wolnego miejsca,monitor Asus(LCD),GeForce 7300.Sprawdzone Sha1sum.Instalacja zatrzymuje się na etepie czarnego ekranu z pokażnym krzyżykiem,reagującym na myszkę,bądż niebieskim z informacją,że anakonda pracuje-to w trybie tekstowym.Instalacja sterowników nvidii, wyłączenie acpi itp.,nic nie zmienia.O dziwo cd-live ładuje się bez problemu. No i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 3, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2008 spróbuj zainstalować fedore w trybie tekstowym, po instalacji zaktualizuj system, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eukra Napisano Luty 4, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2008 spróbuj zainstalować fedore w trybie tekstowym, po instalacji zaktualizuj system, W trybie tekstowym zatrzymuje się na niebieskim ekranie z informacją,że anakonda "pracuje".Jedynym wyjściem,przynajmniej dla mnie,jest restart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Luty 4, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2008 Ja wiem, że to nie jest rozwiązanie ale spróbuj pobrać wersję respin. Znajdziesz je tutaj. Te wersje mają trochę poprawek i może uda się uruchomić instalację. W changelog jest coś o anacond`zie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Luty 5, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2008 W trybie tekstowym zatrzymuje się na niebieskim ekranie z informacją,że anakonda "pracuje".Jedynym wyjściem,przynajmniej dla mnie,jest restart. może to pomoże: http://porady-it.org/index.php/linux/insta...a-laptopie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi