Cypis Napisano Luty 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2008 Czy udało się komuś odpalić tryb multiplayer w COD4 i grać na oryginalnych serwerach? Znalazłem tutorial jak odpalić MP ale tylko na nielegalnych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2008 Musisz zainstalować linuksowego PB i wtedy według tego poradnika będziesz mógł także grać na oryginalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Luty 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2008 A sprawdzał ktoś ten sposób i czy działa na każdej dystrybucji (_linuxa_ → Linuksa) ORT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Luty 10, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 A uruchomiles COD4 na Fedorze??? Mi nie dziala .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Luty 10, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2008 A uruchomiles COD4 na Fedorze??? Mi nie dziala .... Dopiero będę instalować linuksa i szukam dystrybucji na której COD4 działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porterneon Napisano Marzec 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2008 Z fedora i grami sa problemy dzieki pulseaudio. Nawet natywna gra: Enemy Terrytory Quake Wars nie chce sie uruchomic dopoki nie odinstaluje sie pulseaudio. Po wyrzuceniu tego z systemu problem czesto znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi