Adi1981 Napisano Kwiecień 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2008 Rawhide (a także niedługa F9 gold) korzystają z kernela 2.6.25. Mi nic nie muli ani nie muliło na 2.6.24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Kwiecień 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 Muszę przyznać, że tym razem chłopaki od developerki Fedory przyłożyli się. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Wszystko działa stabilnie i szybko. Yum z Fedory 9 to cudo nad cuda. Szybki i leciutki, a jak się dorzuci presto to mniam. Naprawdę mam nadzieję, że nic nie popsują w ostatecznym wydaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNIPER.PL Napisano Kwiecień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2008 A wie może ktoś czy można w KDE4 skoszytsać z "tradycyjnych ikonek", czy tylko te widget można używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2008 Możesz napisać po pytanie po polsku? (ortograficznie i nie tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi