mr.suchy Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Witam, obecnie walcze na ubuntu 7.10 a pole bitwy to Ati 9250 :-) ogolnie Ati w oficialnych sterownikach nie wspiera mojej karty graficznej. Poszukalem na tym forum i z tego co widze nikt nie pisze ze ma podobny problem. MOje pytanie brzmi czy jezeli zaintslauje Fedore bede miec jakies problemy z moja grafika?!. Z gory dzieki za odpowiedz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masske Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Czesc, mysle ze nei bedzie problemow wkoncu wszystko da sie zrobic oto instrukcja ktora moze byc pomocna : ATI i post na forum rowniez moze byc pomocny : Ati R9200/9250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Luty 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2008 Przenoszę, a także proszę o umieszczanie tematów w odpowiednich działach. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi