Arbuz Napisano Marzec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 Witam Chciałem zainstalować aMule na FedoraCore6 (wersja PPC) i za pierwszym razem poszło gładko ale pogrzebałem w opcjach coś przy skórkach i zapisałem to oraz wyszedłem z programu. Teraz podczas uruchamiania aMule wywala błąd: "Nazwa pliku skórki jest pusta - ładuje domyślne" i tak sobie ładuje przy białym ekranie amula i ładuje. Próbowałem odinstalować go i zainstalować ponownie ale zawsze jest tak samo (możliwe jest to że gdzieś są prefsy do amule które po odinstalowaniu pozostają?). Może jest możliwość uruchomienia ustawień aMule w jakim save mode czy co? Pozdrawiam i proszę o pomoc (_acha_ → aha) ORT jeszcze małe pytanie jak wyłączyć automatyczną aktualizację pakietów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 rm -f ~/.aMule/amule.conf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbuz Napisano Marzec 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 Witam wpisałem to w konsoli ale nie ma żadnych efektów (wybacz jestem cienki w sprawach (_linuxa_ → Linuksa) ORT, co innego MorphOs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 2, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 Jeśli po wpisaniu tego amule dalej się odpala na biało, to usuń cały katalog ,aMule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbuz Napisano Marzec 2, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2008 Jeśli po wpisaniu tego amule dalej się odpala na biało, to usuń cały katalog ,aMule/ Dzięki działa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi