Technoboy Napisano Marzec 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2008 mam problem z xmms, mam FC 7, uruchamiam xmms i dziala, po jakims czasie zatrzymuje sie(tak jak bym nacisnal pause) a jak nacisne play to zaczyna leciec utworek od poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 Może masz włączoną funkcję podglądu? Wtedy piosenka trwa tylko konkretny czas i się kończy (tak jakby STOP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technoboy Napisano Marzec 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 to nie to... poniewaz ja wlanczam jakis set ktory trwa np. 120min. to czasami zatrzyma sie po 5 min. a czasami po 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 Może warto zrezygnować z xmms na rzecz bardzo podobnego ale nowszego audacious ? (yum install audacious audacious-plugins-nonfree-mp3) swoją drogą musisz i tak sprawdzić czy dźwięk psuje się tyko pod xmms czy pod wszystkim ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technoboy Napisano Marzec 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 no wlasnie tylko psuje sie pod xmms-em, sprobuje ten programik co ty mowisz ok. Audacious dziala thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi