DAREK WL. Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 Gdy uruchamiam Kadu to od razu wyświetla mi na ekraniue taki komunikat jak na dołączonym obrazku . Dziwny komunikat Prosze o porade co ten komunikat oznacza , czy mam go zostawić w spokoju , czy coś zmienić w ustawieniach kadu by taki komunikat sie nie pojawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 a to czasem nie problem z datą? Popatrz u góry. Tam jest data jakaś. Być może masz źle ustawioną datę w systemie i serwer Gadu-Gadu to źle interpretuje. Nie wiem, nie używam Gadu-Gadu, Ale tak wnoskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszone ? http://www.kadu.net/forum/viewtopic.php?t=8883 . Następnym razem proponuję z takimi rzeczami walić od razu na forum kadu a nie fedory. ps. Darek: która wersja kadu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Marzec 9, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 To jest wersja która typowo instaluje sie poprzez yuma ; yum install kadu . A z tego co wiem wersji 0.6 jeszcze nie ma w repo . Wiec jest to wersja 0.5-cośtam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2008 no to nie domyślaj się jaka, tylko sprawdź rpm -q kadu Jeśli to 0.5 to w 0.6 już nie ma tego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi