biala20 Napisano Marzec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2008 mam problem z kamerka PHILIPS SPC 520NC niechce mi chodzic a jak zainstalowalam sterowniki z plyty to wyskakuje mi ze wystapil blad z instalancja ratujcie nie wiem co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2008 a jaki "sterownik z płyty" zainstalowałaś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greeg Napisano Marzec 11, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2008 to zobacz http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=17545 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biala20 Napisano Marzec 12, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2008 hmmm jakie sterowniki?? w pudełku z kamerka byla płyta PHILIPS SPC520NC WEBCAM INSTALLATION CD V. 1.00 312237707081 a co do tego linku to on sie tyczy owszem tego tematu bo mam podobny problem ze "Niby ją system widzi, ale nie dokońca, gdyż kamerka w momencie podłączenia do portu USB i uruchomieniu "testowej" aplikacji, "niewidzi" (nie świeci kontrolka) ale ja mam xp a tam jest odp do linux co i jak zrobic wiec dalej jestem w kropce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2008 No to masz problem, bo jesli tego nie zauwazylas - jestes na forum linuksowym Moze ktos sie zlituje i powie Ci co z tym fantem zrobic ... tak czy inaczej - przenosze do OFFTOPIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2008 No i włąśnie stąd było moje pytanie o sterownik z płyty :] W linuksie jakoś ciężko uświadczyć sterowniki do linuksa na płycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi