YoYo Napisano Marzec 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2008 Witam wszystkich Fedorowiczów, w związku z organizacją czwartej edycji linux-reinstalcja (codemane: Kernel Picnic!) zapraszam ludzi chętnych do pomocy przy instalacji. Impreza odbywa się na terenie Politechniki Wrocławskiej w soboty (przewidywany termin: 10.05.2008) toteż idealnymi kandydatami są osoby mieszkające lub studiujące we Wrocławiu. Poszukujemy kandydatów, którzy wiedzą co robią (minimum 5 udanych instalacji na różnych laptopach) i rozumieją potrzeby początkujących użytkowników. Szczególnie mile widziani ambasadorzy Fedory z koszulkami, naklejkami i płytami . Oczekujemy aktywnego uczestnictwa na forum akcji! W zamian oferujemy geekowo-nerdowe towarzystwo i społeczny wypad do baru po akcji Chętnych zapraszam na forum akcji. Możliwe przerwy w działaniu - proszę się nie zrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Marzec 17, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2008 Ja moge pomoc, mieszkam niedaleko PWR i mam koszulke Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoYo Napisano Marzec 17, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2008 Zatem zapraszam na forum akcji - link w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2008 Jak ktoś mi podrzuci na miejscu koszulkę Fedory to się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Marzec 19, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2008 Jak ktoś mi podrzuci na miejscu koszulkę Fedory to się pojawię 25 zl od koszulki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoYo Napisano Marzec 20, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2008 Ponawiam prośbę o rejestrację zainteresowanych na forum i aktywne uczestnictwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi