polnik@studio Napisano Marzec 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2008 Witam. Zrobiłem błąd i w FEDORA CORE 6 odinstalowałem środowisko GNOME. Niestety po ponownym uruchomieniu komputera pojawia się okno do wprowadzenia loginu i hasła i koniec, oczywiście działa CTRL+ALT+F1 ale nie mogę wystartować środowiska KDE ponieważ niby jest w jakimś środowisku i server X jest uruchomiony. Co można w takiej sytuacji zrobić ? Robiłem Yum --- reinstala Gnoma ale nic nie pomogło pozdrawiam i będę wdzięczny za pomoc nie ukrywam, że za bardzo nie chce mi się reinstalować całego systemu Życzę Wesołych Świąt. Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2008 Robiłem Yum --- reinstala Gnoma ale nic nie pomogłoCałą grupę instalowałeś czy pojedynczymi pakietami? A testowo jako root z konsoli: init 3 switchdesk KDE startx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi