Piotrek23 Napisano Marzec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 Po zainstalowaniu Fedory sformatowała ona mi wszystkie partycje na system ext3 w skutek czego nie moge zainstalować Windows XP, zainstalowałem Gparted ale kompletnie nie wiem jak sie nim posługiwać, a więc jakie partycje sformatować tak aby Windows XP chciał się zainstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano Marzec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 Po zainstalowaniu Fedory sformatowała ona mi wszystkie partycje na system ext3 w skutek czego nie moge zainstalować Windows XP, zainstalowałem Gparted ale kompletnie nie wiem jak sie nim posługiwać, a więc jakie partycje sformatować tak aby Windows XP chciał się zainstalować? Gparted jest dobry ale nic nim nie zrobisz na zamontowanym systemie plików, ściągnij że strony: http://gparted.sourceforge.net/download.php obraz LiveCD i wypal go na płycie. Potem uruchom kompa z tej płyty i zmniejsz partycje linuksową. Potem możesz instalować Windowsa na wolnym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Marzec 28, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 28, 2008 Takie właśnie są skutki jak się nie czyta co jest napisane tylko w ciemno "Dalej". Może w F9 będzie inna opcja ustawiona jako domyślna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi