seboizm Napisano Kwiecień 8, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2008 Witam serdecznie, Mam zainstalowaną Fedore 8 - i próbuje bezskutecznie skonfiguriwać poączenie do internetu za pomocą iPlus'a modem Huawei E630 7.2 próbowałem różnych konfiguracji i sięgam u źródła pisząc z nadzieją że może ktoś z Was miał podobny problem i udało mu się go zwalczyć bądź może mi podać jakieś ciekawe strony z opisem. Proszę o ewentualną pomoc. Modem jest widziany poprawnie pod /dev/ttyUSB2 wykonuje odpowiedzi na wszystkie polecenia tylko kwestia konfiguracji i podłączenia się za pomocą iPlusa do intenetu jak i APN'a. Pozdrawiam seboizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Kwiecień 18, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2008 Myślę że ten temat byłby dobry, tylko trzeba by było zmienić DNSy których używa iplus (przynajmniej tak mi się wydaje), na następny raz korzystaj z szukajki.Tylko pamiętaj aby zamiast /dev/ttyUSB0 wpisać /dev/ttyUSB2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zino Napisano Czerwiec 26, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2008 Sory ale możecie mi powiedzieć jak przerobić skrypt z tej strony http://jakilinux.org/aplikacje/iplus-w-linuksie/ tak zeby działał huawei e630 mi wyskakuje komunikat za skrypt zawiódł " "connect script failed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi