deresz Napisano Kwiecień 12, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 12, 2008 jak w temacie. Zainstalowałem z rpm - strona http://forum.amule.org/index.php?PHPSESSID...p;topic=10295.0 wchodzę w aplikacje -> internet -> amule i nic. Program się nie odpala. wklepałem w terminalu whereis amule -> podało ścieżkę więc jest zainstalowany, czytałem na forum o jakimś plug-in'ie czy coś w tym stylu pt"liva" czy jakoś tak, sprawdzałem jest zainstaloway. macie może pomysł co jest nie tak ?? z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Kwiecień 13, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 wklepałem w terminalu whereis amule -> podało ścieżkę więc jest zainstalowany a nie przyszło ci do głowy żeby amule włączyć (tak, właśnie włączyć!) z konsoli? Wtedy zobacz, ew. pokaż nam dając w znacznik code lub codebox to wo "wypluje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deresz Napisano Kwiecień 13, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 13, 2008 [root@host131-185 bin]# amule Fatal Error: Mismatch between the program and library build versions detected. The library used 2.6 (no debug,Unicode,compiler with C++ ABI 1002,wx containers,compatible with 2.2,compatible with 2.4), and your program used 2.6 (no debug,Unicode,compiler with C++ ABI 1002,wx containers,compatible with 2.4). Przerwane [root@host131-185 bin]# taki był wynik odpalenia amule z konsoli, Czyli potrzebna mi biblioteka, ale jaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2008 Paczka niezgodna z dystrybucją. Zainstaluj nową - z repozytorium Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Kwiecień 14, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2008 a raczej z livny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi