emerge Napisano Kwiecień 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2008 Witam, tak jak w temacie. Chciałbym się dowiedzieć czy warto zainteresować się tym monitorem i kupić go? Komputer służy mi głównie do oglądania filmów, przeglądania Internetu i czasami jakaś gierka (oczywiscie OpenGL ;P). Co myślicie?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Kwiecień 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2008 Jeszcze się nie spotkałem ze słabym jakościowo monitorem od Benq - obecnie mam 2 tejże firmy i brak zastrzeżeń. Choć tego konkretnego modelu nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2008 Ostatnio nabyłem Laptopa BenQ R56 i jestem zadowlony . Robią bardzo dobry sprzęt. W dodatku tani . @emerge: Grałem na tym monitorze w Crysis i ... miooodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emerge Napisano Kwiecień 22, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2008 Czyli warto go kupić? podobno Technologia Senseye+game daje efekt piorunujący... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nterowski Napisano Kwiecień 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2008 Szczerze polecam. Support na wysokim poziomie(mieliśmy problem z podłączeniem monitora pod konsole - jak się okazało nasz bląd, ale wszystko zostało ladnie i przejrzyscie wytlumaczone). A co do technologii Senseye+game - szczękę zbierałem z podłogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi