Adi1981 Napisano Czerwiec 20, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2008 Może nie widoczne jest w stopce ale mam f8 i dla niej pakietów nie ma... Co najciekawsze w stopce masz FC8, której też de facto nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2008 @daf niestety żadna kombinacja nie działa $ sh firefox-bin firefox-bin: firefox-bin: cannot execute binary file a $ sh firefox uruchamia ciągle dwójkę/ zabawy z './' też dają te same wyniki. Myślałem, że WalDo zechce zdradzić swój sekret jak tak łatwo mu to wszystko działa ... @Adi Co najciekawsze w stopce masz FC8, której też de facto nie ma... I znowu nie byłbym taki pewien Twojego stwierdzenia zwłaszcza, że pakiety są ciągle tagowane FC8... co widać w moim wcześniejszym listingu z yuma chociażby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Czerwiec 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2008 Owszem, pakiety są tagowane dalej przez fc bo zmiana na samo "f" by niosła za sobą bardzo dużo problemów z systemem budowania pakietów, yumem, samym updatem, upgradem czy preupgradem oraz wszystkim innym co związane z aktualizacjami systemu. Po prostu nie da się usunąć literki i gra gitara. A nazwa systemu to Fedora 8 a nie Fedora Core 8, zapoczątkowana już za czasów Fedory 7 z resztą → http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora_Core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2008 No w porządku zostało więc po staremu tak jak u mnie w podpisie... by nie sprawiało problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf Napisano Czerwiec 23, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2008 wracajac do tematu, tu jest link do rpm z FF3 pozostawiajacego FF2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Czerwiec 24, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2008 Dzięki daf sprawa jasna. Dzięki wszystkim za zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi