Guest Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Siema ;] Wlasnie stalem sie swierzym posiadaczem FC1 ;] I musze przyznac ze wszystko jest mega zajefajnie, gdy by nie to ze nie mam dzwieku ! I zabardzo nie wiem o co i jak to cos naprawic. Posiadam Karte dzwiekowa o nazwie Crystal ISA, szukalem sterownikow pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT ale cos niestety znalesc nie moge (byc moze ich nie ma ?). Na poczatku mialem se Knoppixa i tam dzwiek se byl, a teraz ? Niestety nie orientuje sie zabardzo w tych sprawach, jestem poczatkowym fan-linuxem ;] Help Me, Please ;] Z gory dzieki wam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 zainstaluj sndconfig - przy pomocy tego zadziała Pozatym szukaj sterów dla sb16 pro, bo ta karta jest kompatybilna z nią Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszk Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Ja mam identyczną kartę i nie potrzebuje żadnych dodatkowych sterów. Sndconfig wykrywa ją i bardzo dobrze sobie z nią radzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts